Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 5.000 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ

Φθάσαμε αισίως και ξεπεράσαμε τους 5.000 αναγνώστες.
Χαιρόμαστε γιατί σ' αυτή την προσπάθεια δεν είμαστε μόνοι.
Το blog αυτό δημιουργήθηκε από λάτρεις του Σπύρου Περιστέρη. Από ανθρώπους που τον έζησαν από κοντά στις δεκαετίες του '80 και του '90 .
Δεν διεκδικούμε την μοναδικότητα και την αποκλειστικότητα στην προσπάθεια αυτή. Γι' αυτό και απ'την πρώτη στιγμή ζητήσαμε από 'σας να συνδράμετε με οποιαδήποτε πληροφορία ή υλικό άλλης μορφής στην διάσωση του ύφους της Μητροπόλεως Αθηνών. Ένα ύφος το οποίο πολεμήθηκε πολύ από γνώστες και μή της μουσικής. Όμως όλοι τους είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Σέβονταν και υποκλίνονταν μπροστά στον Σπύρο Περιστέρη.
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε για το ότι μπαίνετε στην διαδικασία να μας επισκέπτεσθε και να περιηγείσθε στο "φτωχικό" μας. Θέλουμε τα σχόλιά σας, τις απόψεις σας, τις διαφωνίες μα και τις προτάσεις σας ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Γι' αυτό άλλωστε δεν φιλτράρουμε κανένα σχόλιο και δεν ελέγχουμε τα σχόλιά σας πριν την δημοσιοποίησή τους.
Σας ευχαριστούμε.

Αθήνα, Κυριακή των Αγίων Πατέρων 2009

Υ.Γ. Το πρόβλημα που παρατηρείται με τα video που έχουμε αναρτήσει, οφείλεται στην vimeo - πάροχο της υπηρεσίας. Πολύ σύντομα θα επιλυθεί.